top of page
HANKINTAVAIHTOEHDOT

 

Meiltä saat varastohalleja sekä vuokralle, että omaksi. Jos lisätilan tarve kestää vain muutamia viikkoja tai kuukausia, on vuokraus järkevä vaihtoehto. Saat sekä vuokrauksen, että varastohallin oston yhteydessä asiantuntija-apua ammattilaisiltamme niin varaston hankintaan, asennukseen kuin käytönaikaiseen huoltoon liittyen.

 

Siirreltävät varastorakenteemme ovat usein taloudellisempi vaihtoehto yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat lisätilaa nopeasti. Siirrettävän hallin lupaprosessin keveys, alhaiset hankinta- ja rakennuskustannukset sekä varaston muunneltavuus ovat ylivoimaisia omainaisuuksia kiinteään rakennukseen verrattuna.

 

Alumiinirunkoiset varastoratkaisumme sopivat myös pitkäaikaiseen, vuosien mittaiseen lisätilatarpeeseen. Varastomme ovat laajennettavissa asentamisen jälkeenkin.

Hallimme ovat käyttövalmiina 2 - 4 viikon sisällä tilauksesta. Saat varastohalleihimme juuri omaan käyttötarpeeseesi soveltuvan värin, koon, lämpötilan, ovi- ja kattoratkaisut sekä säänkesto-ominaisuudet. Varastohalliemme runko on alumiinia ja seinät PVC:tä tai sandwich-paneelia.

Kysy myös leasing-vaihtoehtoa!

10x15x4_peltiseinillä.jpg
Varastoteltta_sisäkuvaa.jpg
Harmaa varastoteltta.jpg
bottom of page