HANKINTAVAIHTOEHDOT

 

Meiltä saat varastohalleja sekä vuokralle, että omaksi. Jos lisätilan tarve kestää vain muutamia viikkoja tai kuukausia, on vuokraus järkevä vaihtoehto. Saat sekä vuokrauksen, että varastohallin oston yhteydessä asiantuntija-apua ammattilaisiltamme niin varaston hankintaan, asennukseen kuin käytönaikaiseen huoltoon liittyen.

 

Siirreltävät varastorakenteemme ovat usein taloudellisempi vaihtoehto yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat lisätilaa nopeasti. Siirrettävän hallin lupaprosessin keveys, alhaiset hankinta- ja rakennuskustannukset sekä varaston muunneltavuus ovat ylivoimaisia omainaisuuksia kiinteään rakennukseen verrattuna.

 

Alumiinirunkoiset varastoratkaisumme sopivat myös pitkäaikaiseen, vuosien mittaiseen lisätilatarpeeseen. Varastomme ovat laajennettavissa asentamisen jälkeenkin.

Hallimme ovat käyttövalmiina 2 - 4 viikon sisällä tilauksesta. Saat varastohalleihimme juuri omaan käyttötarpeeseesi soveltuvan värin, koon, lämpötilan, ovi- ja kattoratkaisut sekä säänkesto-ominaisuudet. Varastohalliemme runko on alumiinia ja seinät PVC:tä tai sandwich-paneelia.

Kysy myös leasing-vaihtoehtoa!

10x15x4_peltiseinillä.jpg
Varastoteltta_sisäkuvaa.jpg
Harmaa varastoteltta.jpg