top of page
PALVELUMME

 

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset, alumiinirunkoiset halli -ja telttaratkaisut luotettavasti ja aikataulusi mukaan. Tuotteidemme toimitusaika on 2 - 4 viikkoa, joten kannattaa ottaa yhteyttä tiukassakin tilanteessa!

 

Siirrettävät varastotelttamme ovat taloudellinen, nopea, mutta tarvittaessa pitkäikäinen ratkaisu lisätilan tarpeeseen. Alumiinirunkoiset varastotelttamme valmistetaan Euroopassa, eurooppalaisten standardien mukaan. Varastohallin voit tilata pressuseinillä tai sandwich-paneelilla. Tuotteissamme on paljon muitakin räätälöintimahdollisuuksia, kuten varaston korkeus, väri, eristyskyky sekä tarvittavat tuuli- ja lumikuorma-arvot. Asiantuntijamme auttaa oikean varastoratkaisun valinnassa.

 

Myymme ja vuokraamme halli- ja varastoratkaisuja tilapäiseen tai pysyvään tarpeeseen ympäri Suomen. Ammattitaitoinen asennustiimimme hoitaa asennuksen ja käytönaikaisen huollon juuri niin kuin on sovittu. Varastoratkaisujamme on mahdollista myös laajentaa sekä siirtää tarvittaessa.

Kauttamme voit ostaa varastohallin omaksi, tai vuokrata sen. Vuokratarpeesi voi olla muutaman päivän, tai vaikka vuoden. Kysy myös leasing-vaihtoehtoa! 

 

 

KYSY LISÄTIETOJA TAI TARJOUS!

Kiitos yhteydenotosta!

bottom of page